Gimnazijalci

Gimnazija Kruševac

Rođena је 11. jula 1965. godine u Kruševcu. Završila је OŠ „J.J. Zmaj” i prva dva razreda Gimnazije „Bosa Cvetić” (usmereno obrazovanje I i II razred – jezički smer).

Preselivši se 1982. godine sa porodicom u Beograd, školovanje nastavlja u VI Beogradskoj gimnaziji. Iako је  uvek stremila ka umetnosti i društvenim naukama, posle srednje škole upisuje tada sve popularniji i perspektivniji Fakultet organizacionih nauka. Završila је i poslediplomske studije na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, smer – Ekonomija i menadžment u vazdušnom saobraćaju.

Tokom poslednje godine studija, prijavljuje se na konkurs za nove stjuardese  Aviogenex-a.  Posle rigorozne provere i školovanja, zapošljava se u ovoj avio-kompaniji gde ostaje dve godine. Ovo iskustvo će јој kasnije pomoći  na drugim poslovima u vazduhoplovstvu.

Posle završetka studija, slučajno se prijavljuje na jedan od poslednjih velikih konkursa za novinare, koje je raspisala Radio- televizija Srbije 1991. godine i biva primljena na Prvi program Radio Beograda, u informativno-političku redakciju. Na radiju је prošla put od novinara političke redakcije, izveštača iz Narodne skupštine, bila је urednik i voditelj emisija „Argument više“ i  „Srbijo, dobar dan“ i bila autor nekoliko dokumentarnih emisija.  Jedno vreme је pored radija, radila i na TV Politika informativno – političke emisije „Bliski susret“ i „ Otvoreno“.

Od 2000. do 2007. godine је  na Televiziji Beograd uredjivala i vodila „Dnevnik“.

Mladalačku ljubav prema vazduhoplovstu i iskustvo novinara, objedinila је u jednu celinu 2007. godine, zaposlivši se u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije na mesto savetnika za odnose s javnošću, gde је prvi put od osnivanja Direktorata postavila temelje odnosa s javnošću u vazduhoplovnoj vlasti. Bio je to veliki izazov i zadovoljstvo za nju.

Obavlja poslove savetnika direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva za medije i komunikaciju i koordinator je za korporativne poslove.

Obožava  svoj posao jer je kreativan, dinamičan i pun izazova, uostalom takvo je i celokupno civilno vazduhoplovstvo.